torsdag 17 januari 2013

THE dream.

I natt drömde jag en fantastisk dröm. Jag ö-luffade i Karibien. Från Cuba, till Dominikanska republiken och vidare till Puerto Rico, en avstickare till Jamaica osv osv osv. Jag har en plan på hur min nästa långresa ska se ut, men som jag känner just nu vill jag inte vänta med att åka till Karibien och Sydamerika till slutet på resan. Måste nog börja där och därefter ta Afrika och Indien. Det är förvisso ett bra tag tills jag ska iväg, kanske är det lite för tidigt att börja planera. Men läsa på, det kan jag göra!

Nu är det snart helg igen och jag ska liksom förra fredagen kliva upp halv 6 för att hinna träna innan jobbet. I morgon kommer pappa med fru, och de stannar hela helgen! Planen är att ta med dem på ett museum och sen blir det väl mest chill, precis som familjen Jansson gillar det. Utmaningen blir väl återigen att inte dricka något vin. 

Är ganska intressant det där.. Jag lovade mig själv att jag åtminstone skulle ha 14 vita dagar. Det sprack den 13:de dagen. Egentligen var planen en månad. Hur svårt ska det egentligen vara att hålla sig borta från alkohol? Underligt och lite tragiskt på samma gång. Försökte här i veckan sluta snusa också, det sprack efter två timmar på jobbet. Vem försöker jag lura? Jag ska inte äta kolhydrater vilket innebär en massa matplanering, får absolut inte äta något godis, träna minst 4 ggr/vecka, vara en trevlig medmänniska och inte dricka alkohol. Så jag insåg ganska snabbt att snusandet ska få ett nytt slutdatum när jag inte lever lika extremt som jag gör nu. Jag är verkligen imponerad över människor som har en sådan här livsstil, men jag hoppas för deras skull att de unnar sig något någon gång i bland. 


1 kommentar:

Pammis sa...

Och jag drömde att jag var på Madeira och bara var nedanför casinot typ. Skitjobbigt! Andra gången!