tisdag 19 februari 2008

Synonymer till Fiffla

Lyckades googla på fiffla förut när jag skulle in på min blogg, och vad kom fram? jo..

Synonymer till Fiffla
Mygla - matchar till 100 procent
Smussla - matchar till 100 procent
Manipulera - matchar till 80 procent
Liknande ordFiffel (Båg etc.)Fiffig (Klyftig etc.)

så detta innebär att ni som gav mej smeknamnet fifflan tycker jag myglar, smusslar och manipulerar men ändå på ett fiffigt sätt? jaha. då vet man det.

är helt slut i kroppen, haft en ledig dag på sex dagar nu och jag vill lova att min kropp inte är van vid arbete som kräver att musklerna används, plus att man ska hojta och löpa omkring på stenhårt golv. detta har resulterat i:

  • skoskav
  • träningsvärk i ryggen
  • 7 blåmärken (jag lyckas springa in i allt också)
  • en till höres obefintlig röst

man ska hålla koll på allt, springa omkring, vara trevlig, ta emot klagomål och samtidigt skämta. javisst. fifflan i sitt esse. kul att ha nåt att fördriva tiden med, tillsammans med roliga människor. i promise. bra mycket roligare än att svara på mickes mail för fjärde gången och förklara att han måste skicka in en tptest rapport, inte endast resultatet. yikes.

ska försöka mej på att sova inatt, för sömn är sällsynt i mitt liv för tillfället. görs det inte långväga samtal så ligger jag och funderar på livet. och känner massa saknad. tyckte jag såg mariahesten idag. men det var bara en illusion, suck. blev så lycklig på en millisekund för att sen bli så besviken att jag ville gräva ner mej nånstans. usch för kalla, mörka sverige. jag börjar komma in i deppet igen, och det var just det jag var rädd för.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha ser du saker som inte finns?! :p eller ja finns gör ja ju även om ja ä långt borta...