söndag 2 december 2007

STJÄRNFALL


i fredags föll en stjärna.
plats: copa cabana
orsak: en alldeles för mörkklädd trappa och en väldigt onykter fiffla.
resultat: svullen vänsterfot och brännmärken på ryggen (kom utav att ryggen skrapades mot väggen). hah. kanske dags att sluta nu. minns inte mkt av helgen och jag har heller inte haft speciellt roligt. iofs var det ganska kul att white bitch blev glad när jag ringde och ville träffa mej. men jag tror aldrig han dök upp. nu är numret iaf raderat och min portugis-karaktär starkare och större än någonsin. no cabo girao.
i övrigt vill jag hem. vill ta den där kaffen hemma hos maria och tjata i timtal, byta blöjor och leka med barnen. jag vill ta dom där fikorna med brudarna i gbg och snacka karlar, sex och fashion. sätta mej i bilen och bara köra. gå på gymmet och pumpa mej blå-röd i ansiktet. cv´t är påbörjat. ska bara slipa på det lite. det räcker nu. trött på människor som beter sej hur underligt som helst och som inte visar någon som helst empati. jobbet tänker jag inte ens gå in på. sammanfattar det dock med ett ord: URK.
jag är iaf otroligt glad att jag har världens bästa hestar runt mej!




nu är det december. börjar bli kallt på ön. snart är det nyår. sen födelsedag. sen panama. love it.

1 kommentar:

Anonym sa...

Shit va strange att se bilder men inte va me bland dem. Saknar er sa det finns inte, men Brasseland tar sig a jag trivs =P
Kanske dags att borja festa pa dagarna Fifli... sa att du ser trapporna *fniss*
Massa pussar till dig fran mig!!!