söndag 18 januari 2015

Dåtiden och framtiden.

Det var längesen jag ens orkade lägga en tanke på att skriva här.

I ärlighetens namn kunde jag inte hitta glädjen i att skriva om de små vardagliga sakerna som hände. Jag ska inte säga att det hänt något speciellt nu heller, men just ikväll fick jag lust att få ner ett par ord igen. Om så inte för dig, men åtminstone för mig.

Vad hände i slutet på 2014?

Jag körde på med fitnessfighten och slutade med bra resultat. Sen tog jag bort en leverfläck på foten som aldrig läkte och därmed tränade jag inte på två månader. Så mycket för slitmånaden i september med andra ord. Någon gång i oktober eller kanske november så bestämde jag och en kompis att vi skulle köra Tjejklassikern 2015. Kort sagt, vi anmälde oss till tjejvasan och köpte skidor och allt vad det nu innebär. Hade jag vetat att det här var en sådan nördsport hade jag troligen inte gett mig in på det, men nu är det mesta inköpt och jag har läst om längdåkning och vallning fler timmar än jag nånsin trodde jag skulle göra. Tjejvasan går av stapeln 28 februari och för er som hängt med, så vet ni att snön valde att inte komma förrän i början på januari. Thank you very much. Har hittills åkt 3 gånger och jag har nosat på snön många gånger.. Men skam den som ger sig, man kommer på långt på vilja och en snorig näsa har jag förstått.

Ett annat mål jag hade under hösten var att dejta. Denna vidriga, men också roliga tillställning. Jag dejtade, bjöd på mig själv och hade en bra känsla. I cirka en månad. Sen började jag inse att längtan efter att vara med någon inte kan ta överhanden och därför fick jag bita i det sura äpplet och ringa det där samtalet. "Det är inte du, det är jag.." Slutet gott, allting gott. Vi är fortfarande vänner, phew.

Sen ska jag plugga i vår också, TEFL - Teach English as a Foreign language. Jag tror jag kan ha tagit mig vatten över huvudet, men må så vara. Plugga är kul! Oftast..

Gav heller inga nyårslöften i år heller. Tycker tjejklassikern räcker gott och väl. Likaså alla resor jag har preliminärbokat. Cuba i mars, Prag i april, Madeira i maj och tjejresa med hemlig destination i juni. So long savings! Men när man går in i det sista året på 20-talet så ska man leva ut. Framtiden kan man tänka på en annan gång.


Inga kommentarer: