lördag 2 januari 2010

tvåtusentio



..ptja.. fyrverkerierna.. gänget plus/minus ett par stycken. .. vårt gottnyttår-vrål!

började året med att sova bort halva dagen med ett värkande knä. självklart så sladdade jag omkring på väg hem mitt på morgonen i oslo och klarade inte av att hålla mej på benen. (tack alla taxichaufförer som vägrade köra mej). mina fiiina strumpbyxor är nu sönder och likaså mitt knä. men jag hade en fin nyår även om den inte var som madeira på långa vägar. kunde inte annat än fnissa lite åt fyrverkerierna norskarna bjöd på i jämförelse med portugisernas, men det är ju inte allt! missade såklart tolvslaget med ett par minuter, springandes i slottsparken med mousserande i ena handen och kameran i andra, men det är ju som vanligt. hehe. på väg hemåt, linkandes, så börjar jag höra musik ifrån gatan. även om jag nu hade lite promille i mej så blev jag lite orolig för mej själv, men upptäckte snart att det var en mobil som spelade för mej. snappade upp den, svarade.. på engelska?.. och fick snart syn på en stackars tjej som vinkade sej fördärvad i ett fönster för att jag skulle se henne (..bör jag påminna om min syn...?) lämnade glatt tillbaka mobilen till en kille som kom nedrumlandes för trapporna och han tryckte en skrynklig femhundring i handen på mej. jag vägrade såklart ta emot den, men hann inte mer än börja protestera innan han slängde igen porten i ansiktet på mej. så jag linkade vidare hemåt femhundra kronor rikare.

varför saltar inte norrmän bort snön/isen btw? idag när jag hastade till bussen, japp, var sen till jobbet igen, så kände jag hur det lättade innan jag smällde i backen med en sån kraft att man får ont i huvudet.. ja ni vet (?!) jag kommer slå ihjäl mej innan denna vinter är över..

1 kommentar:

Stefan sa...

Ja du fisen det är inte bara golv som ger dig på käften hahaha. Du får gå och köpa broddar så du inte halkar, du vet väl hur pensionärer klarar sig över vintern utan att bryta höften.

Kram på dig