onsdag 4 mars 2009

beachvarmare.

ja ni. det ar inte helt fel att vara har i panama, det vill jag lova. det ar varmt, underbart & egentligen alldeles for bra. resan var ju en historia for sej med mellanlandning i otippade guatemala, men men. vi kom fram & har nu hittat hem.

ligger mest och myser (svettas) pa stranden om dagarna, och sa blir det nagra drinkar pa kvallarna. helt underbart att se den lilla mannen igen ocksa, fastan det kanske inte varit helt okomplicerat.

sitter just nu i rio hato, som ligger ett stenkast bort fran farallon (dar vi bor) och det var bra fint att hitta ett internetcafe, promise you that!

ar helt slut i huvudet eftersom det ar kokande hett har sa mer an sa har far ni inte idag. btw, svart att skriva utan vara tre sista bokstaver alltsa.

hasta luego amigos.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att läsa att du kom ner levande,men nu får du i alla fall lägga in en punkt emellanåt så man har någon susning om att du i alla fall andas där borta. Dessutom är jag nyfiken på om jag ska åka ner o spöa skiten eller om jag ska boka biljett till brölloppet :P