söndag 19 februari 2012

klänning

jag har fyra månader på mig att hitta en klänning inför brorsans bröllop, men jag tänkte att jag för en gångs skull ska vara ute i tid. nu har jag letat och letat, men jag hittar ingen klänning. hjälp, var kan jag hitta en fin klänning till ett sommarbröllop? 

3 kommentarer:

Pammis sa...

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater-Dress-with-Lace-Cross-Back/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1880278&cid=8857&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Jelly+bean+green

http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Bow-And-Chain-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2063667&cid=8857&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Mint

Jag gillar den första jättemycket och tror du skulle vara superfin i den!
Jag har köpt klänningar på H&M, Vila och sisters för de bröllop jag varit på. H&M var sista stället jag trodde jag skulle hitta något på, men när jag kikade nu verkade det inte vara något "bröllopsmässigt" direkt. Men jag tror inte det dröjer så länge fören det trillar in roligare vår och sommarfärger i butikerna!

Fia sa...

Tack vännen! Dock är inte den gröna färgen speciellt smickrande till min hud, och den andra klänningen skulle jag troligen känna mig som barbapappa i. Du ser, när jag nätshoppar kan jag aldrig gå utanför boxen. Men tack för tipset, Vila har riktigt fina klänningar faktiskt :)

pammis sa...

Hmm, hade de ingen annan färg då på den gröna? Jag tror du skulle vara smashing i den! Men är det mer den modellen du är ute efter?